Kinderopvang

Overblijf

De kinderen kunnen overblijven op school. Hier kunt u een strippenkaart voor kopen bij de conciërge van onze school. Elke ochtend zit hij in de centrale hal van 08:30 uur tot 08.45 uur voor deze strippenkaarten. Het kost € 15,- en is goed voor 10 keer overblijven.

Ouders betalen op een overblijfdag voor maximaal 2 kinderen. Het is ook mogelijk om een overblijfabonnement te nemen. Voor een periode van een half jaar is de overbijfbijdrage €90,-- De kinderen nemen eten en drinken van thuis mee. De overblijfregels worden besproken in de klassen en tijdens het overblijven.

BSO

Voor de BSO (buitenschoolse opvang) kunt u terecht bij Prokino: locatie Wereldwijs Prokino verzorgt de buitenschoolse opvang in het MFA. Daarbij wordt ook de school gebruikt. Informatie is op school te krijgen. Uiteraard blijven de ouders vrij in het kiezen van een organisatie voor de BSO.