Obs Wereldwijs

Obs Wereldwijs is een openbare basisschool. Wij maken dus geen onderscheid in culturele achtergrond, geloof- of levensovertuiging.
Wij vinden het waardevol dat kinderen van jongs af aan ervaren dat mensen van elkaar verschillen, dat mensen verschillende talenten hebben, dat niet iedereen dezelfde gewoonten, geloof en dezelfde opvattingen heeft, ook al wonen ze in dezelfde buurt.

Op obs Wereldwijs streven we er naar het beste in onze leerlingen naar boven te halen. Daartoe staat een team van medewerkers klaar, die gebruik maken van moderne leermethoden. De school is gevestigd in het Nelson Mandela Centrum, een modern gebouw waar ook voorzieningen als kinderopvang en een peuterspeelzaal aanwezig zijn.

Meer informatie vindt u in de informatiebrochure. De schoolkalender bevat een overzicht van alle activiteiten in het schooljaar 2017-2018. Bij ‘zorg en veiligheid’ vindt u onder andere een link naar ons gedragsprotocol.

Bekijkt u voor meer informatie ook even ons scholenmagazine!